Redaktören har ordet

Glad som en fågel i morgonstunden.

Orden har blivit sena denna vår som redan övergått i sommar – och vilken sommar – känns underbar att möta varje dag. Men detta möte inte för alla –
läste en förfärlig pressartikel om en kvinna som stod och skrek ut sin vrede i spillrorna av sitt liv över den man som ostraffat raserat så många liv för sin vidriga s.k. militära operation och som förklarar allt genom sina bisarra lögner.

Nu försöker vi trots allt dra oss till minnes våra trevliga möten och resor – Helge Ström-Olsen som varit med oss länge och berättar om travlarresor, årsmötets minnen om de vi förlorat, samt bilder ur en föränderlig värld, Bill Hansens 80 åriga fest, en Check Point som vi minns, men helst vill glömma, Dick Perssons bildberättelse från Libyen, ett Vårmöte nära hans egen 80 års fest, Stig Persson som körledare och i möte med NUVUK, Christoffers resa på den mäktiga Rhen mot Amsterdams tulpanland, till sist en liten ost och vinpub.

Varför kan vi inte få ha det såhär – livet på vår fina helt unika planet med ett crescendo, och myller av positivt liv för framtiden – och med tanke på den lögnaktige mannen öster om Eden, som ur Havamal, den höges sång – ett vet jag som aldrig dör, domen över död man.

 Ingvar Kärnefelt
vicehövding

Travellers' Club i Malmö Styrelse

Styrelsen för Travellers' Club Malmö parkerad i sommarsolens glans den 22...
Läs mer...

Hövdingen har ordet

Travlarbröder! Sommarvärmen kom tidigt i år. Effekten av värme och torka...
Läs mer...

Redaktören har ordet

Glad som en fågel i morgonstunden. Orden har blivit sena denna vår som...
Läs mer...